banner137
banner25

Borsa’da 3’ncü defa Öztürk dönemi!

Edirne Ticaret Borsası ETB’de 3 Ekim 2022 Pazartesi bugün yapılan seçimlerde seçimin galibi 3.dönem üyelerinin desteğini alan Özay Öztürk ve ekibi oldu.

Ticaret Borsası toplantı salonunda bugün yapılan seçimlerde 2 liste yarıştı. 9 yıldan bu yana başarılı bir şekilde 2 dönem üst üste Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten başkan Özay Öztürk beyaz liste ile seçime girerken Ümit Karanfil ve ekibi sarı liste ile seçimlere katıldı.

Saat 17:00’a kadar devam eden oy kullanma işleminde toplam 332 oy kullanıldı. Sandıkların açılması ile oy sayımına geçilirken sayılan oyların 212’sini beyaz liste ile Özay Öztürk ve ekibi alırken 119 oy’u sarı liste ile Ümit Karanfil ve ekibi aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçlarını merakla bekleyen ve ezici bir çoğunlukla 3. dönem başkanlığını kazanan Öztürk’ün 212 oy alması salonda büyük sevinç yarattı.

Seçimin kazanılması sonrasında her iki aday birbirini tebrik ederken Öztürk seçimin demokratik bir ortamda sorunsuz bir şekilde geçtiğini belirtti.

Seçim sonrası bir değerlendirme yapan ve 3. dönem başkanlığını ekibi ile birlikte alan Özay Öztürk; katılan tüm üyelere teşekkür ederek “çok önemli bir görevi tekrar bizim omuzlarımıza yüklediler. Daha önceki dönemden zaten bu görevi bildiğiniz gibi devam ettiriyorduk. Önümüzdeki dönemde vizyon borsacılıkla yola çıktık sloganımız oydu. Yaptığımız yenilikler ve çalışmalarla ilgili olarak önümüzdeki dönemde de yeni projelerimizde bu vizyonerliği devam ettirmeye çalışacağız. Ben katılımlarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Özellikle borsada bir demokrasi şöleni gördük. Bu çok değerliydi, hiçbir problem çıkmadı. Çok medeni bir şekilde oylar kullanıldı. Ondan dolayı çok teşekkür ediyorum kendilerin”dedi.

Seçimler neticesinde, Edirne Ticaret Borsası Meclis Asil Üyeliklerine;

1) Öztürkler Yem ve Yağ Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

2) Çatalçekiç Süpürgecilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

3) İsmail Kasap

4) Astürk Et Ürünleri Tarım Ticaret ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi

5) Kurbanlar Tarım Ürünleri İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Medikal Taşımacılık Akaryakıt Tekstil Orman Ürünleri Hayvancılık Aracılık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

6) Akgünler Süt ve Süt Ürünleri Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

7) Şalet Et ve Et Ürünleri Ticaret Limited Şirketi

8) Engin Zahirecilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

9) İlkyaz Tarım ve Hayvancılık Gıda İnşaat Turizm Nakliye İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

10) Karaca Tarım Ürünleri-Makinaları-Nalburiye-Petrol Ürünleri Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

11) Salih Akarsu

12) Özmen Tarım Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi

13) Erkan Posta

14) Adem Ayaz

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30