banner137
banner25

Borsa'da ikinci liste!

3 Ekim 2022 Pazartesi günü yapılacak olan Ticaret Borsası seçimleri için yarışan listelerin sayısı iki oldu. Dün düzenlendiği basın toplantısı ile 3. dönem aday olduğunu belirten Özay Öztürk ve ekibi sonrasında şimdide Ümit Karanfil ve ekibi aday olduklarını ve yarışa dahil olduklarını açıkladılar.

Düzenledikleri basın toplantısı ile gazetecilere kendilerini ve ekibini tanıtan Ümit Karanfil var olan borsa yönetiminin vizyonunun olmadığını ve insanlarla diyalog kurmadıkları gerekçesi ile son anda bir liste çıkararak aday olduklarını belirtti.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Karanfil “yapılacak olan seçimde ben ve arkadaşlarım göreve talip olduğumuzu sizin aracılığınızla kamuoyuna açıklamak istiyoruz. Hedefimiz şeffaf ve ulaşılabilir bir yönetim tarzı geliştirmek. Sahaya indiğimizde gördük ki üyelerimizin ve üreticilerimizin yönetime ulaşamadığını gördük. Bundan dolayı biz tepki olarak bu seçimlere çıktık. Üreticilerimizin ve tüccarlarımızın sorunlarını, onlarla sürekli irtibat halinde olarak anında çözmeyi hedefliyoruz. Borsamızın tüm ünitelerini hep birlikte fikir alış verişi yaparak yöneteceğiz. Basın mensuplarıyla sık sık bir araya gelerek yaptıklarımızı, yapacaklarımızı istişare ederek kamuoyuna aktaracağız” dedi.

Öte yandan listede yer alan Beytullah Baykal'da seçimlere 7 gündür hazırlandıklarını belirterek “360 üyenin tamamını ziyaret ettik. Sürekli bir aradayız ama üyelerimizle istişare halindeyiz. Ne yapabiliriz diye onlarla konuşuyoruz. Allah’ın izniyle seçildikten sonra projelerimizi üyelerimizle birlikte oluşturacağız. Var olan projeler var. Borsanın yıllardır planladığı şeyler var, bunlar 8-10 yıldır eyleme dönüşmedi. Biz bunları yapacağız ve gelişmesini sağlayacağız” dedi.

Liste şu isimlerden oluşuyor.

Ümit Karanfil, Beytullah Baykal, Ahmet Demircan, Merdin Erkan, Ercan Tam, Hamdi Gaspar, Alpay Kırmızı, Muammer Sert, Cenap Dede, Nurettin Çam, Onur Uskan, Aykut Mizarlar, Osman Özbakır ve Erol Mete.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30