banner137
banner25

Bire on beş!
Tahmis meydanında izinsiz simit sattığı gerekçesiyle seyyar arabasına el konulmak istenen simitçi, zabıta ekiplerine döner bıçağını çekerek üzerine yürüdü.
İsyanın eşiğine geldiği gözlenen simitçiyi bulunduğu yerde simit satmaması için uyaran zabıta ekipleri simitçinin direnmesi sonrasında zor kullanmak istedi.Bir kişinin üzerine on beş kişilik ekibi ile yüklenen ve zor kullanımı sırasında çıkan arbedede simitçi C.Y. nin simit arabası zarar gördü.Ekmek teknesinin zarar gördüğünü gören simitçi sinir krizi geçirerek eline aldığı döner bıçağı ile zabıta ekiplerinin üzerine saldırdı.Rasgele salladığı döner bıçağını zaman zaman boynuna dayayarak kendini keseceği tehditlerini savuran simitçiyi gelen polis ekipleri uzun süre seyretti.Hiç bir müdahalenin yapılamdığı Tahmis meydanında elindeki bıçağı rasgele sallayan simitçiye müdahale yapılmamasını vatandaşlar eleştiririken,müdahale çevrede bulunan ve olayı şaşkın bakışlarla seyreden bazı vatandaşlardan geldi.Olayın yatışması sonrasında C.Y. gözaltına alındı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
matador 11 yıl önce

sevgili gökhan bey geçen hafta yine aynı yere yakın yerde bu simit satan kişi yıne zabıta memurlarına saldırmış olup daha sonra şov yaparak sözde kendine zarar verdi bahanesiyle olayda yırttı ve zabıta memurları bu şahıstan şikayerçi dahi olması sende olayı bılmede burda beledıyede görevlı diye genç zabıta memurlarını zan altinda birakmiyormusun sen burda olaya mudahale etmeyen polis memurlarına niye göndeme yapmıyorsun sonucta devletı temsıl eden memura saldı var birde zabita memurlari görev yaparken kendisini savunmak icin böyle şahislardan hicbir güvenlik onlemide yok yanı kelle koltukta görev yapıyorlar sen bunları daha iiiyi bilirsin gökhan bey bence biraz da bu konuda araştırma yapıp yazı yazarsan sevnınırım çünkü sızın yazılarınızı ilgiyle takip ediyoruz.zabıta memuru kardeşlerimize geçmiş olsun diyorum

Avatar
gökhan gazeteci mi yoksa? 11 yıl önce

ayıptır ya gökhan bey haber yapmak için mi yaptın yoksa . az bi araştır bakalım o zabıtalar neden 15 kiişi gitmiş. 3 gün önce makas sallayan adam hiç bi güvencesi olmayan zabıta 50 kişi gitse ne yazar. sen bunu yazcağına polisin bişey yapmadığını yazsana

Avatar
kemal gündüz 11 yıl önce

a

Avatar
samet uyanık 11 yıl önce

sayın gökhan bey bu haberdeki kişi yaklaşık bir hafta önce yine ayni yerde berber dükkanından aldığı bir makasla zabıta arkadaşlara saldırdı. sonrasında şov amaçlı kendi üstünü yırttı ve kollarını kesti. bugünkü olayda yine kardeşlerimiz onu uyarıyorlardı. sonradan küfür etmeye başladı. zabıta kardeşlerimizde kanunların onlara verdiği yetkiyi kullanarak müdale ettiklerini düşünüyorum. ayrıca bu arkadaşların kendilerini savunmaya araçları yok bence 10 kişi şahsın üstüne gitmeleri yok. bence siz biraz haber yaparken gercekleri araştırın. hamdi beyle olan sorununuzu zabıta kardeşlerimize yansıtmayın. davulun sesi size uzaktan güzel gelir gökhan bey bence 1 haftanızı o arkadaşlarla gezerek geçirin anlarsınız biz çarşıdaki dükkan esnafı olarak onların zorluklarını iyi anlıyoruz.

Avatar
Cihan denkçi 11 yıl önce

yorumlara bakıyorumda eleştiriler diz boyu sormak isterim zabıta ne iş yapar?kolluk kuvveti değilmidir?bir yerleri dara düşünce polisi arayan zabıtalar neden tırstılar?polis olaya sağ duyulu yaklaşmış ve görevini layıkı ile yapmıştır.gazeteciyi eleştireceğinize havlamasını öğrenin.biber gazımı sıksalardı.yapmayın arkadaşlar 1 metre kare yerde ekmeğini kazanmaya çalışan adama kafa tutacağınıza doğulu satıcılara neden bunu yapamıyorsunuz

Avatar
denkci 11 yıl önce

cihan sağduyu nedir bilirmisin sen denyo..1metre yanında döner bıcagı sallanıo.sen gel nasıl yusuf yusuf yaparsın gör..artı adam nereli iyi bak sagduyulu tırsan arkdsım..gazeteciyi elestirdiğim yok ztn.o görevini yapıcak..hem senin onune kemik atmadılarkı havlayıp tırsıon denkci..senide denklerler..

Avatar
Cihan denkçi 11 yıl önce

yuh yani yorumlara bakıyorumda zabıta top yekün kendini müdafa ediyor o gün olay olduğunda kendinizi niye müdafa edemediniz biz oraya gelmeseydik haliniz dumandı be kaldıki olaya müdahale etmedik çünkü şahıs saldırgan tavırlarını şov amaçlı yapıyordu sizde şovu seyrettiniz bir dahakine siz halledinde biz bakalım

Avatar
erdal 11 yıl önce

sen sor amirini polis ne iş yapar..eli cebinde..ogün esnaf arkadaslarımız kılıcı almasa bi kişi ölebilirdi..iş işten gectikten snra müdahele etsen ne olur..sor bi amirine..

banner30