banner137
banner25

''Bir yoksul da sen giydir''
Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği, ''Bir yoksul da sen giydir'' sloganıyla dar gelirli ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı.
Dernek Başkanı Turan Şallı, yaptığı açıklamada, dar gelirli ailelerin yaklaşan kış mevsimini daha iyi şartlarda geçirebilmesi amacıyla ''Bir yoksul da sen giydir'' sloganıyla yardım kampanyası başlatıklarını söyledi.
Toplanacak kıyafet ve ev eşyaları belirledikleri dar gelirli ailelere ulaştıracaklarını ifade eden Şallı, ''Amacımız, dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını birlik ve beraberlik içinde karşılayarak kış mevsimine sıcak bir yuvada girmelerini sağlamak. Bu konuda iş adamlarından ve hayırseverlerden destek bekliyoruz'' dedi.
Kampanyayı kış boyunca devam ettireceklerini belirten Şallı, ''Yardımda bulunmak isteyenler, Barutluk Mahallesi'ndeki Fevzipaşa İlkokulu'na ya da '0284 225 16 62' nolu telefona başvurabilirler'' diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30