banner137
banner25

Beyazay Edirne İle Hızla Bütünleşiyor

Dilek Çayır başkanlığında bir ekiple 2022 senesi başından itibaren faaliyetlerine  başlayan Edirne Beyazay il genelindeki her faaliyette bir taraftan yerini alırken, bir taraftan da kamu kuruluşlarını ziyaret ederek tanışma ve ortak çalışma ortamını tesis etmeye başladı. En son 6 Mayıs 2022 tarihinde Edirne Valisi Ekrem Canalp ile Beyazay Genel Başkanı Lokman Ayva'nın başkanlığında bir heyet olarak görüşen Beyazay aynı gün AK Parti İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Belgin İba'yı ziyaret etti. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nın açılışında kamu kuruluşlarının araçlarına engelli ve engelsiz çocukları alarak gezdirme faaliyetini organize eden Beyazay  "Devlet, Millet Engelllerle" sloganıyla devletin ve milletin, engellileri bağrına  bastığını göstermiş oldu.
"Kalbinizdeki Yerimizi Güncellemek İstiyoruz" buluşmasına Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal katıldı.
Beyazay ve engellilere yakın ilgi göstermiş, önlerini açmış, katkı yapmış milletvekili ve bürokratların katıldığı buluşmaya Dr. Fatma Aksal da iştirak etti. Bir çok milletvekil, bürokrat, bakan yardımcısı ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı buluşmaya Edirne milletvekili Dr. Fatma Aksal'ın katılımı da Beyazay'a, engelli ve dezavantajlı vatandaşlara  samimi ve güçlü bir destek olarak değerlendirildi. Söz konusu buluşmada Edirne'yi temsil eden Edirne Beyazay başkanı Dilek Çayır, "Edirneli engelli kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması hem Edirne'de, hem de Ankara'da yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Edirne'de en büyük desteği Edirneliler'den, Edirne'deki kamu kruluşları yöneticilerimiz ve çalışanlarımızdan, siyasi partilerimizden alacağız. Ankara'da da en büyük desteği Dr. Fatma Aksal'dan alacağımıza inanıyoruz." dedi."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30