banner137
banner25

Belediye icra kıskacında!

İzmir Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre İzmir'de bulunan CMF Elektronik şirketi, ses sistemi ihalesinde kendilerine olan 600 bin liralık borcu ödemeyen Edirne Belediyesi’ni icraya verdiği bilgisi yer aldı.

Habere göre İzmir'in ses sistemleri sektörünün önde firmalardından CMF Elektronik Ltd. Şti'ye ihale alarak gerçekleştirdiği ses sistemi ihalesinde yükümlülüklerini yerine getirdiği halde 600 bin lira tutarındaki borcunu ödeyemeyen Edirne Belediyesi'ni icraya verdi.
Firma yetkilisi Fatih Işık, alacağının tahsili için İzmirli avukat Fatih Kanmaz ile icra takibi başlattığını söyledi. Işık, "Belediyeyi bir çok kez aradık telefonlarımıza bile çıkmadılar. Şirket avukatımız Kanmaz artık devrede" diye konuştu.

Avukat Kanmaz da, "Konu icra aşamasında konu hakkında açıklama yapmam doğru olmaz. Sadece icra takibini doğrulayabilirim. İlgili belediye hakkında Edirne İcra Dairesi 2023/4317 esas sayısı ile icra takibatı başlatıldı. Konu hakkında İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş talep edeceğiz. Başka bir açıklamada bulunmam doğru olmaz konu yargıya intikal etmiştir" dedi.

Bu arada firmanın alacağının faiz ve tahsil harcı birlikte toplamda 810 bin lirayı geçtiği ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30