banner78
banner25

Belediye hizmete devam!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi tarafından alınan karar doğrultusunda,  29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı kapsamında, kamu kurumlarının çalışma programının belirlenmesinin ardından Edirne Belediyesi’nde belirtilen tarihlerdeki işleyişini belirledi. Daire müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Alınan kararlar doğrultusunda Edirne Belediyesi olarak kısmi ve dönüşümlü çalışma ile tüm birimlerimizde çalışan personelimiz işlerine devam edecek” dedi.
 
Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile toplantı yapan Belediye Başkanı Recep Gürkan, ülke genelinde uygulamaya geçecek kararlarla, koronavirüs salgınının yayılmasının önüne geçilmesinin amaçladığını, temennilerinin bunun başarılması olduğunu söyledi.
 
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi tarafından alınan kararlar ve ardından çıkarılan uygulama yönetmelikleriyle kamu kurumlarında da bir çalışma programı belirlendiğini hatırlatan Gürkan, “Biz de bu kapsamda çalışmalarımızı kısmi ve dönüşümlü sistemle sürdüreceğiz. Kabine genelgesinde, Mahalli idarelerin toplu taşıma, temizlik, katı atık, su ve kanalizasyon, karla mücadele, ilaçlama, itfaiye ve mezarlık hizmetlerini yürütmek üzere çalışacak personelinin kısıtlama kapsamı dışında olduğu belirtildi. Ancak daha sonra çıkarılan ayrı genelgelerle tüm kamu kurumlarının evden ya da kısmi ve dönüşümlü çalışma yapacağı belirtildi. Belediyelerde hizmetlerin durması gibi bir durum olamaz. Bu nedenle tüm birimlerimiz belirtilen kurallar kapsamında personel çalıştıracak. Sahada çalışan ekiplerimiz, bürolarımız azami oranda personel ile işlemlerini sürdürecek” dedi.
 
Bu kapsamda Edirne Belediye Başkanlığı belirtilen tarihler arasında tüm birimlerinde nöbet sistemi ile personel görevlendirmesi yaptı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30