banner137
banner25

Behice öğretmen son yolculuğuna uğurlandı!

Edirne bugün bir öğretmenini daha kara toprağa verdi.

Uzun yıllar öğretmenlik yapan ve Kepirtepe mezunu olan öğretmen Behice Kuruoğlu 92 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uzun bir süredir rahatsızlığı nedeniyle ailesi tarafından bakılan öğretmen Behice Kuruoğlu verdiği yaşam savaşına yenik düştü. Trakya Üniversitesi’nde son olarak dikiş öğretmenliği görevide yapan emekli öğretmen ve eğitmen Kuruoğlu bugün Eski Camide düzenlenen cenaze töreni sonrasında Buçuktepe aile mezarlığına defnedildi.

Merhum Mahir Kuruoğlu’nun eşi, merhum Halil Kuruoğlu ve Fatma Hilal Şeren’in anneleri, Tülin Kuruoğlu ve Tunver Şeren’in kayınvalideleri, Önder ve Onur Şeren’in anneanneleri, Beyza Kuruoğlu’nun babaannesi olan 92 yaşındaki emekli öğretmene Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30