banner137
banner25

Başpehlivanlar tepkili
Türkiye Güreş Federasyonu'nun ilk kez uygulayacağı başpehlivanlıkta kota kararı nedeniyle güreşlere katılamayacak başpehlivanlar, Federasyon yetkililerine tepki gösterdi.
Federasyonun bu yıl ilk kez uygulamaya koyduğu karar gereği, yöre güreşlerinden en fazla puanı toplayan 50 güreşçi başpehlivanlık unvanı Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılabilecek.
Karara karşı çıkan başpehlivanlardan bazıları, pehlivanların kayıt yaptırdığı Mimar Sinan Spor Salonu'na gelerek, Federasyon yetkililerine tepki gösterdi. Muhatap bulamadıklarını iddia eden başpehlivanlar, federasyon yöneticilerinin telefonlarını kapatarak, kendileriyle görüşmekten kaçtıklarını savundular.
Başpehlivan Mehmet Selvi, AA muhabirine, Federasyonun aldığı kararların başpehlivanları mağdur ettiğini iddia etti.
Selvi, 17 başpehlivanın mağdur olduğunu ifade ederek ''Geçen yıl başaltında final yapan iki güreşçi kardeşimiz, karar gereği bu yıl Kırkpınar'da güreşemeyecek, böyle bir rezillik olmaz. Biri milli takımdaydı, biri askerdeydi, puan toplayamadıkları için bu sene güreşemiyorlar'' diye konuştu.
Güreşler yarın Sarayiçi Er Meydanı'nda başlayacak.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30