banner78
banner25

Basın trafik kartları değişiyor
Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, mevcut basın trafik kartlarının yenilendiğini belirterek, bu konuyla ilgili olarak Edirne'de görev yapan gazetecilerin Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü'ne başvurabileceklerini ifade etti.
Dişlioğlu,  yaptığı açıklamada, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Emniyet Genel Müdürülüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, basın kartı sahibi olan medya mensuplarına, Karayolları Trafik Kanunu'nun temel kurallarına uymak, trafik güvenliğini bozmamak ve trafik zabıtasınca alınan tedbirlere uymak kaydıyla, görevlerinin ifası sırasında, trafik zabıtasınca gerekli kolaylığın sağlanması için Genel Müdürlükleri tarafından basın trafik kartı verildiğini anımsattı.
Mevcut basın trafik kartlarının değiştirilmeye başlandığını ifade eden Dişlioğlu, ''Edirne'de görev yapan ve basın trafik kartı almak isteyen gazeteciler, www.byegm.gov.tr adresinden ulaşabilecekleri basın trafik kartı İstek bildirim formuna ilave olarak, taleplerine ilişkin dilekçe, 1 adet fotoğraf, sahibi oldukları basın kartının arkalı önlü fotokopisi ve araç ruhsatlarının fotokopisi ile il müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir. İl Müdürlüklerinin olmadığı illerde ise, gazeteciler valiliklere başvurabilirler'' diye konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30