banner78
banner25

Bakan Akar Şehit ve Gazi aileleriyle bir araya geldi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar “Şehit ve Gazi Aileleri Buluşması”na katıldı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali H. Kürşat Kırbıyık ile birlikte Valilik tarafından düzenlenen etkinlikte şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Edirne Valiliği tarafından düzenlenen “Şehit ve Gazi Aileleri Buluşması”nda bir konuşma yapan Vali H. Kürşat Kırbıyık,

“Bizler çok iyi biliriz ki güzel şehrimizde bugün ne varsa, neye sahip isek, bunu; bu topraklar için, bizler için; gözünü kırpmadan canını feda etmiş bu kahramanlarımıza borçluyuz. Dün olduğu gibi bugünde bu aziz vatanı korumak için yurt içinde ve sınır ötesinde kahramanlarımız canları pahasına mücadele etmeye devam etmektedir.
Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği gibi son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek olan terör ve terörizmle mücadelede; Kahraman Askerlerimize, polisimize, jandarmamıza şükran borçluyuz. Rabbim onları muhafaza buyursun, ayaklarına taş değdirmesin inşallah. Cümle alem bilmelidir ki; bu aziz milletin her bir evladı vatan yaptığınız bu topraklar için gözünü kırpmadan sizler gibi canını feda etmeye hazırdır.
Aziz kahramanlarımızın aileleri, şehit ailelerimiz, ömrümüz boyunca her vatan evladının olduğu gibi gönül kapılarımız, makam kapılarımız sizlere sonuna dek açıktır. Daima yanınızdayız, hizmetinizdeyiz. Bugün bizleri onurlandıran Sayın Bakanımıza, çok kıymetli şehit ailelerimize, gazilerimize ve saygıdeğer ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Yüce Allahtan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Buluşmada şehit aileleri ve gazilerimize hitap eden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ise, terörle mücadeleyi anlatan bir konuşma yaparak “24 Temmuz 2015’ten itibaren bugüne kadar 36 bin 417, bu yılın başından itibaren ise Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 3 bin 148 terörist etkisiz hâle getirildi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar da mücadelemiz devam edecek.”dedi.

Program boyunca Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Vali H. Kürşat Kırbıyık, şehit aileleri ve gazilerle, sohbet ederek, yakından ilgilendi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30