banner137
banner25

Bakan Akar partiye yeni, katılan üyelere rozet taktı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programına katılmak için geldiği Edirne’de CHP’den ayrılıp AK Parti’ye geçen Erkan Keser, ve Soner Duyuk’a üye olan Hayrullah Hüdaverdi, Avarız Köyü Muhtarı Ender Sar’a rozet taktı.
AK Parti Edirne İl Teşkilatı gücüne güç katmaya devam ediyor. Teşkilata 4 yeni isim daha eklendi. CHP’nin birçok farklı kademesinde görev alan 2 isim AK Parti’ye geçti.
Rozetlerini Bakan Akar taktı
Memur Emeklisi Hayrullah Hüdaverdi, Avarız Köyü Muhtarı Ender Sar, Uzunköprü CHP Gençlik Kollarında görev alan Soner Duyuk, ve CHP’den Erkan Keser, AK Parti’ye geçti. AK Parti’ye geçen ve üye olan isimlere rozetlerini “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programına katılmak için Edirne’ye gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar taktı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30