banner137
banner25

Annesini son anda yanmaktan kurtardı!

Edirne'nin Çavuşbey mahallesin'de yaşayan Seher G.isimli 62 yaşındaki kadın yumurta pişirmek istediği sırada bir anda alevler içinde kaldı.
Mutfakta kendisine yumurta pişirmek istediği sırada üzerinde bulunan eşyanın alev alması ile birlikte evin içinde çaresizlik içerisinde odadan odaya koşturmaya başlayan kadına işten eve gelen oğlu yetişti. Annesinin alevler içerisinde olduğunu gören Ç. G. önce elleri ile müdahale yapmak istesede başarılı olamayınca üzerini battaniye ile örtmekte buldu. Yaşanan olayın ardından Ç.G.112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Seher G.'ye ilk müdahaleyi yaptı ve kadının el ve kol bölgesinde yanıklar oluştuğunu gördü. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaşlı kadın tedavisi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Yaşanan olayı anlatan Ç. G. annesinin üzerinin alevler içinde kaldığını gördüğünü ve üzerine battaniye atarak yanan annesini kurtardığını belirtti. Polis yaşanan olayın ardından soruşturma başlatırken, ifadesine başvurulmak üzere oğlu Ç.G. karakola götürdü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30