banner78
banner25

Ameliyathane sayısı 18'e çıkıyor!

Balkanlar’ın en büyük hastanesi olan bin yatak kapasiteli Trakya Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yeni ameliyathanelerinin yanında kemik iliği naklinin gerçekleştirileceği ilk özel ameliyathanesini hizmete soktu.

Pandemi nedeniyle odalardaki yatak sayılarını 500’e düşüren ve tek kişilik odalarda hastalara en iyiyi sunmaya çalışan Trakya Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi bundan böyle Türkiye’de kemik iliği yapabilecek en önemli hastaneler arasında yerini alacak.Konu hakkında açıklama yapan Trakya Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş;“ 2021 yılında pandemide olmalarına rağmen hastanelerinde yenilikler yaptıklarını ve yeni alanlar oluşturmaya devam ettiklerini belirterek “Kemik iliği nakil ünitemizi yaptık. 2022 yılında kemik iliği nakillerimizi Trakya Üniversitesi Hastanesinde yapılacak hale gelecektir. 2021 yılı içerisinde 6 tane yeni ameliyathanemizi hizmete sunduk. 2 taneydi 4 tane daha yaparak 6 tane yeni revizyondan geçmiş ameliyathanemiz oldu. Bu ameliyathaneler de Türkiye’de üst düzey ameliyathaneler”dedi.

Diğer ameliyathane çalışmalarına da değinen Prf.Dr.Taş “Bir ameliyathanemiz daha inşaat halinde inşallah onunda Ocak ayında teslimini alacağız. 6 ameliyathaneniz daha olacak onu da 2022 yılı içerisinde ihalesini yapıp bitireceğiz ve 18 tane ameliyathanemiz hazırlanmış revize edilmiş halkımızın hizmetine sunulmuş olacak.2022 yılının sağlıkta kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmetini sunulacak bir hastane olmayı hedefleyeceğiz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30