banner137
banner25

Altunhan "yer yerinden oynar!

Edirneli iş insanı ve Kırkpınar eski ağası Mustafa Altunhan son aylarda otogar’da yaşanan olaylara dikkat çekmek için basın toplantısı düzenledi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve önceki akşam Edirne Otogarında yaşanan bazı olayları sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra yetkilileri göreve davet eden Altunhan elinde iki mahkeme kararı olmasına rağmen otogarda bulunan yazıhanesinin kişi veya kişilerce gece yarısı ansızın baskına uğradığını ve 1 dakika 10 saniye içinde firmalarına ait yazıhanenin banko ve tabelalarını koyarak işgalci pozisyonda olduklarını iddia etti.

Son aylarda otogarda yaşanan olayların bir firma yüzünden yaşatıldığını ve huzursuzluk yaratılmaya çalışıldığını ifade eden Altunhan gece yarısı Siirt’ten olduğunu iddia ettiği bir gurubun otogara gelerek kendisine ait olan yazıhaneyi işgal ettiğini ve bu durum karşısında yetkililerin bir şey yapmadığı gibi aksine şirket müdürünün sabah saat 05:00’da polis tarafından alınarak ifadeye götürüldüğünü ve müşteki-mağdur olmasına rağmen aradan geçen süre içerisinde şüpheli konumuna düştüğünü ve “gelmezsen ters kelepçe takarak götüreceğiz” ifadesinin bir bayana karşı kullanılmış olmasının kendisini üzdüğünü belirtti.

Olay gecesi polisi ekiplerinin orada olduğunu ve kendisinin otogara gelmesi durumunda gözaltı işlemi uygulayacaklarını aktaran Altunhan “ ben tez canlıyım ya. O gece canlı yayın yaparken benim oraya geleceğimi sandılar ve gelmem durumunda ters kelepçe yaparak beni biraz içeride tutacaklardı. Bütün olay benim üzerime oynandı”dedi.

İşgal edilen iş yerinin 2 ay önce noter kanalı ile tasdik ettirildiğini ve kime ait olduğunun onaylandığını belirten Altunhan “yazıhanenin üzerinde ben oturuyorum. F1 belgesi olan bir yazıhane. Benim üzerime de F1’i var. F1’i olan bir yazıhaneye kimse kira sözleşmesi yapamaz”şeklinde konuştu.

İşgalci olan tarafa hiçbir işlem yapılmadığını belirten Altunhan kendisinin de bu durum karşısında şaşkın olduğunu ifade etti.

“Ben bu memlekette namusumla, şerefimle iş yapan, yüzlerce kişiye ekmek veren bir insanım” diyen Mustafa Altunhan “birisi çıkıp benim hakkımda birinin hakkına tecavüz ettiğimi duyduysa söylesin”diyerek yaşanan olay ve yapılmak istenenlere elinde belgeleri olmasına rağmen anlam veremediğini söyledi.

Edirne Otogarının ihalesi konusunda da konuşan Altunhan “Edirne’de otogar gibi 70 tane iş yeri var. Bunların hepsini zamanı gelince belediye ihaleye çıkaracak. Sadece otogar değil. 70 tane iş yeri ihaleyi bekliyor. Ne zaman ihaleye 70’ini de çıkarırlarsa Edirne otogarını da o zaman ihaleye çıkarırlar ondan sonra orada da meraklısı gelir alır veya almaz. Ben zaten tavrımı koydum. Bu saatten yaştan sonra uğraşmam. Ama şunu bilsin ki herkes. Bir yere altın harflerle yazılsın. 22 yıldan beri Edirne otogarında bir asayiş olayı olmadı. Bunu sayın valimizde emniyet müdürümüzde bilsin. Şimdiden sonra Mustafa Altunhan gittikten sonra ne olacak bakalım.Ben oranın kiracısıyım. Ben oranın kirasını ödüyorum hala. 70 tane belediyenin mülkü var hepsi beraber ihaleye çıkacak. Ne zamanki 70’ide ihaleye çıkacak. Bende ihaleye çıkacağım. Alınan kararda 70 tane yer çıkacaktı. Sade kimse otogarı ortaya koymasın. Dürüst olalım. Ama ayrımcılık olursa sade beni çıkarırlarsa o zaman yer yerinden oynar”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30