banner78
banner25

Altunhan kolları sıvadı!

Edirneli iş insanı Mustafa Altunhan yine yeni bir yatırım atağının müjdesini sosyal medya hesabı facebook üzerinden verdi.

Edirne sevdasının içinde ayrı bir yer ve öneme sahip olduğunu vurgulayan iş insanı Edirneli Mustafa Altunhan, kenarda olan paranın bir işe yaramadığını, yapılacak yatırımlarla istihdam yaratılarak ülke ekonomisi başta olmak üzere şehir ekonomisine ivme kazandıracağını söyledi.

Tunca nehri kenarı Bülbül adası mevkii Kırkkavak olarak adlandırılan iki köprü arasındaki 26 dönümlük yeri alan ve geçici olarak lunapark kurduktan sonra ilerleyen günlerde bir kompleks olarak faaliyete girecek alanın proje çalışmasını sürdüren İş insanı Altunhan; geçtiğimiz gün Dönetraş Un Fabrikası olarak bilinen nehir kenarındaki 10 dönülük alanı da alarak yeni yatırımın müjdesini verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden “Üç nehir Bir şehir ve tarihe saygı projesi Allah kısmet ederse” şeklinde paylaşım yaparak gizemli projenin de fısıltısına yapan Altunah “Edirne her şeyin en güzelin hak ediyor. Benim parayla işim yok. Ben zamanında engellemeler olmasaydı birçok yatırımın altına imza atacaktım ama olmadı hep engellendim. Ama artık “yeter” diyerek kolları sıvadım ve yatırım atağına başladım.Saros körfezi’nde yaptığım yatırımların ardından şimdide Edirne’de ki yatırımlarıma yenilerini ekliyorum, eklemeye de gücüm yettiğince devam edeceğim. Maksadım Edirneli ekmek yesin, Edirne kazansın”diyerek projesinin nehir kenarında prestij bir proje olacağını, restoran, kafe ve bir çok etkinliğin yapılacağı bir alanı hizmete sunma gayreti içerisinde olduğunu kaydetti ve Edirnelilere seslenerek “kenarda olan para bir işe yaramaz. Yatırım yapın hem siz kazanın hem Edirne kazansın”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yılmaz gurel 3 yıl önce

Evet Mustafa abi. İyi. Senin sanade. İş. Sahibi ve ev emek. Goturuz ..

banner30