banner137
banner25

Altunhan "ben işgalci değilim,belediyeye ecrimisil ödüyorum"

Edirneli iş insanı Mustafa Altunhan düzenlediği basın toplantısıyla otogarda bulunan iş yerinin kendisine ait olduğunu ve şirketi üzerine düzenlenen evraklarla yazıhanesine illegal bir yolla sahiplenilmek istenildiğini yineledi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında firmasının adının sahte kaşe kullanılarak Ticaret Sicil İl Müdürlüğü’nden kayıt açtırdığını ve bu evrakla terminal yazıhanesine çökmeye çalıştığını iddia eden iş insanı Altunhan’a Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’tan cevap gecikmemiş, beraberindeki Ticaret Sicil Müdürü İsmail Eser ile iddialara yanıt vermişti.

İş İnsanı Mustafa Altunhan düzenlediği toplantıda söz konusu düzenlenen belgelerin sahte olduğunu ve kriminal incelemesi sonrasında gerçeğin ortaya çıkacağını savundu.

Recep Zıpkınkurt tarafından “otogara çöken sensin” iddiasına yanıt veren Altunhan “kendisi zamanında otogarı terk etmedi diye benin orada hak kaybım oldu. Ondan sonra ahbap çavuş ilişkileri ile 2 sefer dışarıdan terminal belgesi aldılar. Yıllarca benzinliklerden servis yaptılar. Benimde burada büyük bir hak kaybım oldu. Şimdi bu hak kaybının giderilmesi için mahkemedeyiz. Bunun bütün müsebbibi Ticaret Odası başkanıdır”dedi.

2012 yılından yapılan ihale ile 2019 yılına kadar 7 yıl süre ile otogarın işletmecisi olan ve süresi dolduktan sonra bu yıla kadar Belediye’ye ecrimisil ödediğini belirten Altunhan “ben belediyeye takır takır bedelini ödüyorum. Hemde belediyenin belirlediği en üst ecrimisil fiyatından. Ben orada işgalci falan değilim.”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30