banner137
banner25

Altay; gübre ve zirai ilaçları da sordu!

Haftaya damgasını vuran ve Ak parti ile CHP’li kurmaylar arasında karşılıklı atışmalara neden olan “fiyat güncellemesi”konusuna sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla CHP’li Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay’da dahil oldu.

Küplü belde belediye başkanı olan ve aynı zamanda çiftçilik yapan başkan Altay; çeltik fiyatlarında hükümetin yaptığı fiyat güncellemesi adı altındaki açıklamanın aynısının neden gübre ve zirai ilaçlarda yapılmadığını sorarak “siyaset yapmıyorum.Doğruları söylemek istiyorum”dedi ve paylaşımında “Memleketimin Güzel İnsanlarını ilgilendirdiği için bu fiyat güncellemesi diye sunulan paylaşım hakkında susmak istemiyorum.

"SİYASET YAPMIYORUM, DOĞRULARI SÖYLEMEK İSTİYORUM. ÇELTİK ÜRETİCİLERİNİN SESSİZLİĞİNE SES OLMAK İSTİYORUM".

Çeltik (Pirinç) harmanından altı ay geçmiş, luna çeşidi çeltik harmanında üreticiden 4500 TL ye kadar alındı, geçen süreç içinde ithal Pirinç için uygulanan gümrük vergisi sıfır olunca, luna çeltik fiyatları 3200 TL ye kadar düştü.Sonuç bu mu olmalı?Gübre ve zirai ilaçlarda da düşüş olarak güncelleme yapacak mısınız?”ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30