banner137
banner25

Ali Şahin “Seçim biter geçim başlar”

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için Pazar günü gerçekleşen seçimli genel kurulda aday olan ve yeniden üyelerinin güvenini sağlayan oda başkanı Ali Şahin gerçekleşen seçimlerin şoför esnafına yakışan bir seçim olduğunu belirtti.

Üç adayla girilen seçimlerde kimsenin kalp kırmadığını,söylemlerin sert olmadığını ve esnafa yakışan bir seçimin yaşandığını belirtenŞahin “İki arkadaşımla beraber ben de üç aday olarak yarıştık. Şoför esnafına yakışır bir seçim oldu. Diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Birbirimize sataşmadık, hepimiz yapacağımız hizmetleri anlattık. Gelen üyelerin bir takdiri oldu. Üyelerin oyları sonucu biz 324 oy alarak seçimden galip çıktık. Galip derken arkadaşlar bizi seçti ama ben iki arkadaşıma da buradan tekrar teşekkür ediyorum. Genel kurulu hiç germediler, kazandıktan sonra tebrik ettiler. Hatta telefon ettiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Karşı oy kullananlara da söyledim, 17 Ocak itibariyle ben bütün şoför esnafının başkanıyım. Yine onlarla beraber olacağım. Seçim biter geçim başlar, bu bizim sloganımızdır. İnşallah birlik beraberlik içinde hem taksi hem otobüs, kamyoncu tüm arkadaşlarla beraber daha önceki dönemlerde eksiklerimizi tamamlayarak inşallah 4 yıl daha görev yapacağız” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30