banner78
banner25

Aksal;belediyenin yasal borçlanma limitini aştığını belirtti!

AK Parti MKYK Üyesi,Edirne Milletvekili ,TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı ve Türkiye-Arnavutluk Dostluk Grubu Başkanı Dr.Fatma Aksal sosyal medya hesabı Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Edirne Belediyesini hedef aldı.

2022 yılı bütçe görüşmeleri sırasında kendilerine verilen bilgiler ışığında bir paylaşım yapan ve paylaşımında Edirne Belediyesinin 2020 yılı Sayıştay raporlarına göre yasal borçlanma limitlerinin 92 milyon 78 bin 633 TL aştığını belirterek eleştirmiş ve 2020 yılında engelli memur çalıştırma zorunluluğu olmasına rağmen buna uymadığını iddia etmiş.

Aksal’ın twitine göre “Her fırsatta kredi kullanmasının engellendiğini iddia eden @EdirneBel , 2020 Sayıştay raporuna göre yasal BORÇLANMA limitini 92 milyon 78 bin 633 TL aşmış.!!! Her fırsatta Sosyal Belediyecilikten bahseden @EdirneBel 2020 yılı engelli memur çalıştırma zorunluluğuna da uymamış”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30