banner137
banner25

Aksal; "tek hedefimiz var.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçmek!"

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal aday olup olmayacağı konusunda sorulan bir soruya “şu an için bir planım yok” cevabını verdi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve Edirne AK Parti Milletvekili Dr.Fatma Aksal gazetecilerle bir araya geldiği sırada gerçekleşen bir sohbette önemli açıklamalarda bulundu.

Adaylık konusunda “bir siyasetçinin şu anda adayım ya da aday değilim diye bir şey söylemesi çok doğru olmaz”diyen Aksal “Ben şu an Ak Parti’nin Edirne Milletvekiliyim, görevimi layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Allah mahçup etmesin diyorum.Her sabah uyandığımda da şükür ediyorum. Bizim yerimizde olmak için binlerce insan mücadele ediyor. Ama bu işler nasip işidir, Allah bize nasip etti. Biz de layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Yarın ne olur bilemiyoruz. Yarına çıkacağımızın garantisi olmayan bu dünyada 1,5 sene sonra olacak seçimlerle ilgili bugünden değerlendirme yapmam çok doğru olmaz”dedi.

Bağlı olduğu partinin bir temsilcisi olduğunu bu tür konuların parti içi değerlendirmeler sonrasında oluştuğunu söyleyen Milletvekili Aksal “Kendi parti içimizde değerlendirmeler yapılır, o gün geldiğinde benim aday olmam doğru bir seçenekse aday oluruz veya olmayız. Ama yapacak çok iş var. Hangi işi yaparsanız yapın layıkıyla yaptığınız iş, siyaset çok zor diyoruz evet çok zor. Hangi iş olursa olsun layıkıyla yaptığınız her iş zor. Allah sağlık sıhhat verdiği müddetçe yapacak o kadar çok iş var ki. Bu ülkeye hizmet edecek vekillik bir yol, ama vekilliğin dışında da başka güzel görevler var diyerek Edirne Milletvekilliğini kendisi için çok kıymetli olduğunu ifade etti.

2009’da yılında siyasete başladığını, 2011’de Milletvekili 3.sıra adayı olduğunu ve o dönemde Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ında aday olarak milletvekili sıfatı ile sıralamada yer aldığını belirterek “O gün ben ve Tayyip Bey’in dışında bir tane vekil çıkardığı bir ilden Ak Parti’nin Edirne’den bir kadını Milletvekili yapacağına inanan sayısı çok fazla değildi. Bana partimizden genel başkan yardımcılarımızdan bile söylediler, ‘gerçekçi olalım, biz Edirne’de bir tane vekil çıkarıyoruz, işiniz çok zor’ dediler. O dönem acaba İstanbul’da siyaset yapmanız daha mı doğru olur diyenler de oldu. Ama ben Milletvekili olacaksam kendi ilimin Milletvekili olmak istiyorum dedim. Bana nasip kısmet oldu çok şükür”dedi.

2023’te Ak Parti olarak bir hedefleri olduğunu onunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçmek olduğunu yineleyen Milletvekili Aksal “İnanın bunun haricinde hiçbir hesap yapmıyoruz, tek hedefimiz odur. Cumhurbaşkanlığıdır, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesidir. Kim Milletvekili olur kim başka yerlerde olur biz bunun hesabını yapmıyoruz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30