banner137
banner25

Aksal; stadyum yapım işi yumurta ile tavuk meselesi gibi!"

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal Edirne’ye yapılması düşünülen futbol stadyumu ile ilgili bilgi verdi.

Bir süredir yapımı gündemde olan ancak anlaşmazlıklar sonrasında rafa kaldırılan Edirne Şehir Stadyumu projesi AK Parti Milletvekili Dr.Fatma Aksal tarafından yeniden gündeme getirildi. Geçtiğimi gün gazetecilerle rutin basın toplantısı yapan ve burada Edirne hakkında açıklamalarda bulunan Aksal, yeni stadyumun inşası için görüşmeler yaptıklarını ve önümüzdeki ay Edirne’ye bir dizi ziyaret gerçekleştirmesi planlanan Gençlik ve Spor Bakanına konuyu her daim ilettiklerini belirterek yeniden plana alınması için görüşeceklerini kaydetti.

Edirne’nin stadyum meselesini yumurta ile tavuk meselesine benzeten Aksal “Edirne’mize bir stat projesi vardı. TOKİ’ye 25 Kasım Stadının yerini verip karşılığında Edirne’mize çok güzel modern bir stat yapacaktı ama orası sit alanı olduğu için TOKİ ile olan bu anlaşma bozuldu. Bu demek değildir Edirne’ye bir stat yapmayacağız. Edirne’ye bir stat yapılmasını çok önemsiyorum. Edirne’nin de çok güzel bir stadyumu olmalı. Ama bir tavukla yumurta meselesi gibi. Bakana gidiyorsunuz diyor ki iyi bir takımınız yok. Ama iyi stadımız da yok. İnanın ben ısrarla takip ediyorum, Bakanımız da daha sıcak bakmaya başladı, çalışmalara başladık. Edirne’ye olimpik bir yüzme havuzu yaptık. Türkiye’de en güzel birkaç havuzdan bir tanesidir. Bakanımız inşallah Ramazan ya da Bayram sonrası bir Edirne programı yapacak. Geldiğinde de stat konusunu gündeme getireceğiz. Her zaman da gündeme getiriyorum. Edirne’ye çok güzel bir stat yapılmasını ben de istiyorum. Bakanımız Edirne’ye geldiğinde bunu gündeme getiririz, inşallah Edirne’ye güzel bir stadı hep birlikte kazandırırız” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30