banner78
banner25

AK Partililer sahadan ayrılmıyor!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindekiler, Çavuşbey Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek talep ve sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Çavuşbey Mahallesi Hükümet Caddesi mevkiindeki esnafları ziyaret etti. Kovid-19 salgını sürecinde fedakârca çalışan esnafa hayırlı işler dileyen İba, taleplerini dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, devam eden çalışmalar ve kazandırılacak projeler hakkında Başkan İba’dan bilgi aldı. Esnaflarla kısa süre sohbet eden İba, ziyaretlere devam edeceklerini dile getirdi.

“Esnaflarımızın bizler için önemi çok büyük”
AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak, teşkilatlarının her kademesinin sahada olması, birebir sokaktaki vatandaşa temas etmesinin en büyük önceliklerinden biri olduğunu ifade eden Başkan İba, “Bu nedenle, sokağın nabzını en iyi tutabildiğimiz alan olan esnaflarımızın bizler için önemi çok büyük. Onların dilekleri, yorumları, ihtiyaçları, övgüleri ve yeri geldiğinde eleştirileri bizler için değerlendirilmesi gereken kıymetli bilgiler.” Dedi.

“Her zaman esnafımızın yanındayız”
Esnafları ziyaret etmeye devam edeceklerini aktaran İba, “Esnafımızı ve tüm vatandaşlarımızı her zaman Başkanlık binamızda da görmeyi ve ağırlamayı çok sevdiğimiz gibi, onları kendi mekanlarında da ziyaret edip bir çaylarını içmek, duygu ve dileklerini dinlemek bizler için hem zevk hem de görevimizi layıkıyla yürütmek için önemli.” Şeklinde konuştu.

Esnafların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan İba, sorunları çözmek için el ele vererek çalışmaya devam edeceklerini aktardı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30