banner78
banner25

AK Parti İl Başkanı İba "danışma meclislerimizi istişareyi daha önde tutarak gerçekleştiriyoruz!"

AK Parti İl Başkanı Belgi İba partisinin İl Danışma Meclisleri hakkında bilgi verdi.

İl Danışma meclislerinin AK Parti için nedenli önemli olduğunu aktaran ve yapılan istişareler sonucunda sorunların çözümü konusunda yapıcı çalışmalara imza atıldığını belirten İl Başkanı İba iki ilçede danışma meclisi toplantılarını tamamladıklarını, ve Ocak ayı içerisinde ilçelerin tamamını bitirip Şubat ayı içinde il danışma meclisi toplantısını yapmayı planladıklarını söyledi.

Konu hakkında konuşan İl başkanı Belgin İba “Danışma Meclislerimize başladık. İki ilçemiz de danışma meclisimizi tamamladık. Süloğlu ve Havsa ilçemizde. İnşallah Ocak ayı içerisinde de tüm ilçelerimizde danışma meclislerimizi tamamlayıp bütün ilçelerdeki yönetimlerle ve yöneticilerimizle bir araya geleceğiz. Bu dönem danışma meclislerimizi biraz daha daraltılmış yapıyoruz ilçelerde. Teşkilatlarda, yönetimlerde görev alan arkadaşlarımızla parti içi o ilçenin dinamiklerini, sorunlarını masaya yatırıyoruz. Daha fazla ne yapabiliriz o ilçede diye. Divanda il başkanı, milletvekili, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte daha sohbet havasında danışma meclisleri yapıyoruz”dedi ve danışma meclisinin önemine dikkat çekti.

“Bizim için bizim partimizde istişare çok önemlidir”diyen İba “bu dönemki danışma meclislerimizi istişareyi daha önde tutarak gerçekleştiriyoruz. Ocak Ayı içerisinde ilçeleri bitirip Şubat’ta da geniş katılımlı il danışma toplantımızı yapacağız”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30