banner137
banner25

AK Parti'de temayül tamamlandı!

14 Mayıs 2023'te yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklamaları AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından elektronik ortamda gerçekleştirildi.

81 ilde eş zamanlı düzenlenen 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı Temayül Yoklamasını İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Büyük ve güçlü Türkiye yolunda Edirne'mizi Büyük Millet Meclisimizde temsil etmeye namzet adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti'de seçim çalışmalarının bir önceki seçimin bitiminden hemen sonra başladığına dikkat çeken Başkan İba, bu doğrultuda yarın seçim varmış gibi her daim sahada halkla el ele olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen temayül yoklamasıyla ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Belgin İba, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, bu süreçte Edirne teşkilatının gücünü bir kez daha gösterdiğine değindi.

13 Mart 2023 tarihinde başlayan milletvekilliği aday adaylığı sürecini başından sonuna kadar büyük bir titizlikle yürüttüklerini söyleyen Başkan İba, "Biz her zaman yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürmeye devam ettik. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de teşkilat üyelerimizle sık sık bir araya gelerek değerlendirme toplantıları yaptık. İnşallah 14 Mayıs'ta Türkiye Büyük Millet Meclisimizde Edirne’mizi temsil edecek milletvekili sayımızı artıracağız. Bu tarih Edirne için bir dönüm noktası olacaktır. Bu süreçte desteğini esirgemeyen teşkilatımıza ve aday adaylarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

"Pek çok dünya lideri ülkeyle yarışır hale sokmuş bir davanın takipçileriyiz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, Türkiye'ye çok büyük bir ufuk açmış, pek çok dünya lideri ülkeyle yarışır hale sokmuş bir davanın takipçileri olduklarını vurgulayan Başkan İba, "Milletimizi temsil etmek, çok büyük bir mesele büyük bir vazife. Bu vazifeye aday olan tüm arkadaşlarımıza, bu yolda başarılar diliyor; teşkilatlarımızın bu konuda en doğru kararla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizgisine, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışacak arkadaşlarımızı, 14 Mayıs günü kurulacak sandıklarda aday olarak görmek isteyeceklerine inanıyorum" dedi.

Partililerin yoğun katılım gösterdiği temayül yoklamasına, AK Parti MKYK üyesi Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi ELİF Yeşim Aras katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30