banner137
banner25

AK Parti 20 yaşında!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti’nin 20. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Millete hizmet yolunda AK Parti’nin ilk günkü aşkla daima yeni, daima genç olduğunun vurgusunu yapan Başkan İba, 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti’nin ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’nin yeniden kendi potansiyelini bulduğunu belirtti.
“Türkiye yeniden kendi potansiyelini buldu”
Ak Parti'nin başarısının Türkiye'nin başarısı olduğunu ve 20 yıllık geçmişe bakıldığında onlarca zorlukların üstesinden gelindiğini belirten Başkan İba, 2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye yeniden kendi potansiyelini bulduğunu ve bölgesinde güç haline geldiğini ifade etti. 
Bu zaman zarfı içerisinde küresel anlamda güçlenen ve büyüyen Türkiye’nin birçok ağır sınamalardan geçtiğini vurgulayan İba, milletle birlikte sergilediği güçlü duruş ile bu sürecin başarılı bir şekilde geçildiğini dile getirdi. 
“20 yıla koskoca bir tarih sığdırdık”
Tüm bu dayanıklılık testlerinin ardından Türkiye’nin ürettiği yüksek teknolojili ürünlerle, bölgesinde gerçekleştirdiği yeraltı keşifleriyle başarıyı uluslararası zeminde perçinlediğinin altını çizen İba; AK Parti kadroları olarak bizler de, milletine hizmetkâr, vatanına aşık bir dünya lideriyle birlikte yol yürümenin, mücadele etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Edirnemizde, partimize ve Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizin huzur ve refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu zamana kadar partimiz için emek vermiş, alın teri dökmüş tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yaşama gözlerini yummuş kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum. Türkiye’nin partisi olan AK Partimizi kuran ve bu partide milletimize hizmet etmemize imkân sağlayan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. 20 yıla koskoca bir tarih sığdırdık. Bunu hep beraberce yaptık. Partimizin, davamızın, bu milletin uğruna çıktığımız yolumuzun 20. yaş günü kutlu olsun. Rabbim nice hizmetleri yapmayı bizlere nasip etsin inşallah” İfadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30