banner78
banner25

Ahşap binadan çıkan duman korku yarattı!

Edirne’nin Babademirtaş mahallesi Karanfiloğlu caddesi üzerinde bulunan metruk binadan yükselen dumanlar korku yaşattı.

Karanfiloğlu caddesi no 12’de bulunan iki katlı metruk ahşap binadan yükselen dumanlar çevredeki vatandaşların panik yaşamasına neden oldu. Dumanları gören ve 112’ye ihbarda bulunan vatandaşlar ahşap evin yanmak üzere olduğunu belirtti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken tedbir amaçlı polis ve trafik birimleri de bölgeye sevk edildi. Kısa süre içinde eski polis evi yanında bulunan alana gelen 3 itfaiye aracı ve içinde bulunan itfaiye erleri kimsenin oturmadığı metruk binaya girerek dumanın çıktığı bölüme gittiler. Yapılan müdahale ile yangın alevlenmeden söndürülürken, ark kısımda bulunan kişinin çöpleri yakmak için bahçede ateş yaktığını ve ateşin ahşap binaya sıçradığı belirtildi.

Binanın ahşap olması ve yan tarafında bulunan binalarında ahşap olması ve sıçraması riskine karşın erken ve yerinde müdahale ile yangını büyümeden kontrol altına alındı.

Ekipler müdahalenin ardından olay yerinden ayrıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30