banner137
banner25

Acil servis devre dışı,ameliyatlar durdu!

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisi ve ameliyathanelerin bir bölümü yağan yağmurdan nasibini aldı.
Bir süredir onarım ve tadilat konusunda çalışma yapılan çatıda yüklenici firmanın almadığı tedbir acil servisi kullanılamaz hale getirirken, bazı ameliyathaneleri adeta durma noktasına getirdi. Çatıdan su akışının yoğun olduğu acil servis ve bazı ameliyathanelerde hastalar dışarı çıkarılırken ameliyatların yapılmadığı bazı masaların çalışmadığı iddia edildi.
Sabah saat 04:00 itibari ile başlayan ve meteoroloji yetkililerinin yağacak yağmurun şiddetini gün öncesinden söylemesine rağmen alınmayan tedbir hastanede işlerin aksamasına neden oldu.
Acil serviste müşahede altında tutulan veya tedaviye gelen çok sayıda hasta çatısı akmayan koridorlara çıkartılarak tedavilerine burada devam edildi.Acil servisin üst kısmında bakım ve onarım çalışması yapıldığı bu yüzden çatıda akma yaşandığını belirten yetkililer mağduriyet yaşandığını kaydettiler.
Öte yandan ikinci katta bulunan ameliyathanelerinde çatısında akma olduğu, ameliyatların burada yapılamadığı, ameliyat masalarının üzerlerine ve bazı cihazların üzerlerine su geldiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.
Geçici olarak önlem almaya çalışan görevlilerin acil servis başta olmak üzere ameliyathanelerde zemine kovalar koyduğu, ameliyatların bazılarını iptal ettikleri öğrenildi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30