banner78
banner25

5 bin aileye elektrik faturası desteği geliyro!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Halk Ekmek açılışında yaptığı konuşmada ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşlara destek olmak amacıyla Nisan ayında yapılacak meclis toplantısında 5 bin aileye olmak kaydıyla elektrik faturalarında 100 TL’lik destek olma kararı alacaklarını belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Gürkan “Son dönemde halkın en çok belini bükende elektrik fiyatları. Bir ara suya itiraz geliyordu ama elektrik fiyatlarının yanında su oyuncak gibi bir şey kaldı. Biz suya yüzde 30 civarında zam yaptık, elektriğe geleni söylememe gerek yok. Edirne Belediyesinden örnek vereyim. Aralık ayında 590 bin lira elektrik faturası geldi. Ocak ayında bir milyon 539 bin lira geldi. Vatandaşın en büyük sıkıntısı şu anda elektrik ücretini ödeyememek. Nisan ayında belediye meclisine getireceğim konuyu. Edirne’de sosyal yardım kriterlerini taşıyan 5 bin ailemize aylık 100 TL elektrik faturası desteği vereceğiz. Bunun Nisan meclisinde de kararını alacağız. Hemşerilerimize hayırlı olsun”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30