banner78
banner25

3 kafadarın macerası kısa sürdü!

Evlerinden aldıkları otomatik tüfeklerle boş arazide atış yapmak isteyen 3 kafadar çevrelerinde onlarca polisi görünce korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar.

Edirne’nin Yeniimaret mahallesi’nde ikamet eden ve yaşları 15 ila 18 arasında değişen 3 kafadar evlerinden aldıkları ruhsatsız otomatik tüfeklerle Yeniimaret mezarlığı karşı tarafında bulunan boş alana çıktılar. Burada gelişi güzel ateş eden üç kafadarı gören vatandaşlar durumu 112 ihbar hattına bildirerek olay yerine polis ekibi istediler.

Çok sayıda sivil ve resmi polisin kısa süre içerisinde bölgeye sevki ile başlayan araştırmada arazide belirlenen üç kafadar polisleri görünce ellerindeki silahları atarak kaçmaya başladılar. Alanı çevreleyen polis, 3 şahsı kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı. Arazide yapılan araştırmada ise otomatik olduğu anlaşılan tüfekler ve bunlara ait şarjör bulundu. Tüfeklerden birinin pompalı diye tabir edilen bir diğerini ise şarjörlü tam otomatik tüfek olduğu anlaşıldı. Silahların internet üzerinden satın alındığı ve ruhsatlarının olmadığı belirlendi. Yaşları küçük olan şahısların daha öncede de aynı alanda sürekli olarak ateş ettikleri belirtildi. Yaşı küçük şahıslar ifadeleri alınmak üzere çocuk şubeye götürüldü. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30