banner137
banner25

3 araçlı kaza da 1 kişi yaralandı!

Edirne Kapıkule yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kapıkule yolu üzeri Sarı Bayır mevkiinde hafriyat yüklü bir kamyonu hatalı solladığı iddia edilen panelvan türü bir araç dönüş yapmak isteyen kamyona yandan çarptı.Çarpma sonrasında kamyonun giriş yapacağı yoldan çıkmak isteyen bir başka araçta kaza yapan araçlarla çarpıştı.

Kaza Sarı Bayır mevkii Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi.Kapıkule istikametine seyir halinde olan Emin T.’nin kullandığı 34 BAB 963 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu yolun sol tarafından bulunan hızlı tren şantiye sahasına dönüş yapmak istedi.Bu esnada aynı istikamete seyir halinde olan ve hızlı seyrettiği iddia edilen Serhat D.'nin sevk ve idaresindeki 34 DMD 091 plaka sayılı araç sollama yapmak istediği esnada dönüş yapmak isteyen kamyona çarptı.Şantiye sahasından yola çıkmak isteyen 22 AAT 750 plaka sayılı araç ise kaza yapan araçlara çarptı.

3 aracın karıştığı maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazasında 34 DMD 091 plaka sayılı araç içinde yolcu olarak bulunan Murat H.hafif şekilde yaralandı. Kazanın şoku ile olay yerine gelen ambulansa gideceğine yakınlarına telefon ile haber vermeye çalışan yaralı yolcu sağlık ekibinin iknası ile tedavi için ambulansa bindirildi.

Yaşanan kazada zaman zaman kazaya karışan sürücü ve yakınları arasında tartışmada yaşandı.Polis tartışmayı büyümeden önlerken kazanın meydana geldiği Kapıkule yolu Sarı Bayır mevkii geliş gidiş olmak üzere uzun süre araç trafiğe kapatıldı.

Kum yüklü kamyon hareket kabiliyetinden yoksun olduğu için yükü olan kum yola boşaltıldı ve kendi imkanları ile yol kenarına alındı.Şantiye sahasından gelen dozer ve greyderin yanı sıra sulama arazözü de yolda çalışma yaparak araçları yol kenarına çekti ve yola dökülen parçaların temizlenmesini sağladı. Kazaya karışan iki araç ise oto kurtarıcı vasıtasıyla sanayi’ye götürüldü.

Hafif yaralı olan Murat H.ise tedavisi için Sultan 1.Murat Devlet Hastanesine kaldırıldı.Yaralının ayakta tedavi gördüğü ve sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.Yaklaşık 2 saat kapalı kalan yol ise araç trafiğine açıldı.Olayı gören Bulgar plakalı bir tur şirketine ait otobüs şoförü ile şantiye sahasına giriş çıkış yapılmasını sağlayan bayrakçı olarak bilinen bir kişi ise ifadelerine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30