banner78
banner25

182'nci yılını gururla kutluyor!
Türk Jandarma Teşkilatı, kuruluşunun 182'inci yıldönümünü gururla kutluyor.
Türk Jandarma Teşkilatı, vatan, millet ve bayrak sevgisiyle 182. yıl dönümünde, bayrağının gölgesinde ve görevinin başında olmanın haklı gururunu yaşıyor. Edirne'de Edirne İl Jandamra Alay Komutanlığı tarafından pandemi kuralları kapsamında Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Edirne İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Abdulkadir Seri başta olmak üzere sınırlı sayıda katılımla gerçekleşen tören anıta çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı söylendi.
Anıttaki törenden sonra Karaağaç Lozan Caddesi üzerinde bulunan Jandarma Şehitliği ile Askeri Hastane Şehitliği ziyaret edildi.
Türk Jandarma Teşkilatı'nın 182'inci yaşını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi bir defa daha saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30