banner137
banner25

15 dakika durdu!
Sağlık Bakanlığı'nın, ''Dünya Yürüyüş Günü'' etkinlikleri kapsamında, Edirne'deki alışveriş merkezlerinde yürüyen merdivenler, 15 dakikalığına durduruldu.
Edirne'nin yürüyen merdiveni bulunan alışveriş merkezlerinden Kipa AVM, Sağlık Bakanlığı'nın ''Obezite ile Mücadele'' kampanyası çerçevesindeki çağrısına uyarak alışveriş merkezindeki yürüyen merdiveni saat 13.00'te durdurdu.
Alışveriş merkezine gelen vatandaşlardan bazıları, üst katlara çıkmak için merdivenleri kullanırken, bazıları da asansörleri tercih etti. Yürüyen merdivenler 15 dakika sonra yeniden çalıştırıldı.
Mağaza Müdürü Mustafa Karahan, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nın çağrısına uyarak 15 dakika süreyle yürüyen merdiven sistemini çalıştırmadıklarını söyledi.
Karahan, farkındalık yaratma noktasında kampanyaya katılmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30