banner78
banner25

13.kez erteleniyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın müşteki-sanık olarak yargılandığı, Edirne 3.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen “Birden fazla kişi tarafından gece vakti birlikte yağma, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırı ve şantaj” suçlaması davasında 13.celse bugün yapıldı.

Edirne 3. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda görülen davaya Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan katılmazken Avukatı tarafından temsil edildiği görüldü.

2019/269 esas numarası ile görülen davada bir önce duruşma zaptı üzerinden hareket edilerek olayın müştekisi olan ve yurt dışında firari olarak yaşayan Şükrü B.’nin yakalanması için müzekkere yazıldığı ancak cevap alınamadığı belirtildi. Avukatlar bir önceki davadaki savunmalarını tekrar ederken, olayın müştekisi Salih Y.’nin şikayeti üzerine bazı emniyet mensuplarının rüşvet aldığı yönündeki iddiası üzerine KYOK kararının gönderilmiş olduğu görüldü.

Mahkeme 14.celsenin olacağı tarihi 31 Mayıs 2023 saat 09:45’olarak belirleyerek duruşmayı 13.kez erteledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30