banner137
banner25

1 TL'lik elektrik faturası kestiler 3 eşit taksitte tahsil ettiler!

Edirne’nin merkeze bağlı köylerinde evi bulunan Ferhat Seval isimli vatandaşa TREDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.tarafından 1 TL’lik elektrik faturası gönderildi.Gönderilen fatura ise 3 taksitte tahsil edildi.

Yaz aylarını köyde geçiren ve kış aylarında Edirne’de bulunan evinde ikamet eden üretici Ferhat Seval köyde bulunan evini yaz aylarında kullandığını, gelen elektrik faturalarını düzenli ödediğini belirterek 1 TL’lik tüketim faturasının kendisini şaşırttığını ifade etti.

Köy evine geldiğinde kapıda faturayı gördüğünü ve kontrol ettiğinde 1TL’lik ücretlendirilen fatura ile karşılaştığını belirten Seval “Köye gittiğimde baktım fatura uçmuş. Baktım faturaya gerçekten inanamadım, bir lira olmasına. Bir TL’yi 3 taksit yaptılar. Ben peşin ödemek istedim. Sistem otomatik 3 taksite bölmüş. Daha önce de 8 TL gelmişti, fatura. Gelmez diye düşündüm ama bir TL gelince şaşırdım. Komik durum. Bu faturayı öderken sırada durmak gerekiyor. 3 tahsilat makbuzu kestiler. Yazık günah. Mili servet bu yani, bir lira için. Ödemesem elektriğim kesilecek. Mecbur kaldım, ödemeye. Belirli bir fiyattan aşağı faturanın kesilmemesi lazım” diyerek kırtasiye giderinin daha yüksek olduğuna dikkat çekti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30