banner78
banner25

1 oy fark ile!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugün yapılan başkanlık seçimlerinde 21 oy alan Sezai Irmak yeni başkan seçildi.

13 Ekim 2022 günü yapılan ve 16 meslek gurubundan oluşan üyelerin seçimi ile başlayan ETSO seçimlerinde 3.Meslek gurubundan seçimlere girerek aday olan ve grubundan çıkmayı başararak başkanlık seçimlerine girmeye hak kazanan Sezai Irmak bugün yapılan seçimlerde 21 oy alarak ETSO’nun yeni dönemde başkanı oldu.

İki listenin yarıştığı seçimlerde oy verme işlemi saat 10:00’da 3 sandıkta başladı. 13 Ekim’de yapılan seçimlerde delege olarak gruplarından çıkan isimlerin oy kullanma hakkının bulunduğu 42 delege Yönetim Kurulu Başkanlığı, Birlik Delegeliği ve Disiplin Kurulu üyelikleri için oy kullandı.

42 delegenin tamamının oy verme işleminin sonlanması ile sandık kurulu başkanı sandıkların açılarak oyların sayılabileceği kararını açıklayınca sayım işlemine geçildi.

Çarşaf liste olarak gerçekleşen seçimlerde sandıktan toplam 42 zarf ve bunlara ait pusulalar çıktı. Yapılan sayım işleminde Sezai Irmak’ın yarıştığı liste 21 oy Recep Zıpkınkurt’ın yarıştığı liste’de 21 oy almaya hak kazandı. Ancak pusula üzerinde yapılan inceleme ve sayımlarda Zıpkınkurt’un yarıştığı beyaz listede başkanın adının üzerinin çizik olması oyların sayısını 21’e 20 olarak değiştirdi. Buna göre Zıpkınkurt’un listesi 20 oy, Irmak’ın listesi ise 21 oy alarak seçimler sonuca bağlandı.

Buna göre yapılan seçimlerde Sezai Irmak 21, Recep Zıpkınkurt 20 oy almış oldu. Seçim sonrası açıklama yapan Sezai Irmak “çok mutluyum. Edirne kazandı. İnşallah Recep arkadaşımdan daha iyi hizmetler yapmak için çıtayı biraz daha yükseğe taşımak adına bu göreve talip oldum ekibimle birlikte. Bizi izlemeye devam edin. Çok güzel şeyler olacağını hep birlikte göreceğiz inşallah”dedi.

Yeni yönetim kurulunun görevi devralmasının ardından bir hafta sonra yönetim kendi içerisinde meclis Başkanını seçmiş olacak.

Yönetim Kurulu Başkanı: Hilmi Sezai Irmak
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
Suat Bulut
Selahattin Kaya
Engin Bahşi
Aydoğan Akıncı
Kutel Nalçakan
Ümit Özel
Yunus Saç
Fikret Çetinkaya
Özer Engin
Mustafa Yılmaz
TOBB Birlik Delegeleri
Serdar Yalçıner
Tolga Hekimoğlu
Oktay Topalova
Ali Taşdemir
Disiplin Kurulu Asil Üyeleri
Saim Çetin
Çetin Uzer
Erdem Çetin
Adem Yenici
Hüsnü Altıneller
Hüseyin Tatlıses

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30