banner78
banner12

Sonucu belli olan ama birçok kişinin de farklı yorumlar yaptığı bir seçim sürecini daha geride bıraktık.Aslında pandoranın kutusunun açılması gereken bir seçimdi.Seçim öncesi açmadık ama şimdi açsak fena olmaz diyorum…

Ak parti’li Koray Uymaz’ın canla başla çalıştığı seçimlerde il yönetimi başta olmak üzere kendisini Belediye Meclis sıralamasında 8’nci sıradan sonra gören kişilerin birçoğunun çalışmadığı bir seçim süreciydi.Uymaz gecesini gündüzüne kattı,eşini yanına alarak sıkmadık el bırakmadı ama nafile.O’nun her sıktığı eli bir başkası sonradan gidip itti.

Şahsıma parti içerisinde konulan yasaklar,hatta şahsımla konuşanın dahi yanacağı şekilde iddialar tarafıma iletilmiş ve bu konuda bu seçim sürecinde bazı arkadaş ve dostlarım bile yanıma gelememişti.Hatta İl başkanı İlyas Akmeşe bile yan yana benimle aynı fotoğraf karesinde dahi olmayı cesaret edememişti.Neyse bunlar kişisel meseleler.Ama şunu hatırlatmak gerekir.Şahsıma yapılanı yapmasaydınız,benim gibi bazı kişileri İl ve ilçe yöneticileri olarak küstürmeseydiniz bugün bu seçimi almanız kaçınılmazdı.

Bu seçimin kazananı resmi olarak Recep Gürkan’dır ama,davasına inanıp arılan tek adam Koray Uymaz’dır.Koray Uymaz bile şahsımla sürekli istişare etmiş,ancak bazıları malum gazetecinin tehtidine boyun eğmek durumunda kalarak şahsımla uğraşmaya devam etmiştir.

Gelelim şu görüntü meselesine.Tarih 15 Temmuz 2016.Saatler 22:50…Bir eğlence mekanında belediye başkanı Recep Gürkan darbeyle ilgili sözler sarf ediyor ve bu sosyal medyadan canlı olarak yayınlanıyor.Sonra her ne oluyorsa malum görüntüler kaldırılıyor.Derken birileri bu görüntüler konusunda başlıyor şantaj ve tehditlere.Belediye başkanı Recep Gürkan bu şahsa geçmişe dayanan dostluklarına istinaden işleri zorda olduğu gerekçesi ile baya bir destek oluyor zamanında.Sonrasında ise bu kişi zıvanadan çıkarak şantaj malzemesi olarak elinde olduğunu iddia ettiği bu görüntüler için baya büyük rakamlar talep ediyor.Hatta görüntüleri Hamdi Sedefçi’ye götürüyor ve pazarlık yapıyor.Sedefçi “görüntüler iş yapmaz” diyerek ilgilenmiyor.Daha sonra bu şahıs şahsımla irtibata geçerek görüntülerin ulusal medyaya satılması konusunda benden destek istiyor. “Olumsuz” cevabını alınca,yurt dışında bir dövülme senaryosu yaratıyor.Kuşlar bu şahsın kumar borcundan dolayı dayak yediğini fısıldıyor.Hatta olayın ilk anını benle paylaştı ve dayak yediğini yazmıştı.Tabi bu görüntüleri Türkiye’ye geri dönüş vizesi olması için kullanacağını her yerde söylediğini bizler biliyoruz.Görüntüler şu an yandaş medyada olduğuna göre vize alındı gibi….

Lakin olayın dallanıp budaklanması üzerine geçtiğimiz yıl Edirne Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatıyor.Söylenildiği iddia edilen sözler üzerine Recep Gürkan başta olmak üzere o gece orada olan bazı kişiler ifadeye çağırılıyor ve sonuç “kovuşturmaya yer olmadığına dair karar!”

Bu yaşananları size kısa olarak geçiyorum….

Şimdi seçimlere son 3 gün kala yeni gelin misali görüntüler ortaya çıkartılıyor.Servis üstüne servis.Ulusal kanallarda yandaş medya kesenin ağzını açmış,şahsımla dahi irtibata geçmişti.O gece yurt dışında bulunan kişi bile defalarca arandı,konuşuldu.Ballı pastalar,çörekler sunuldu....

Elbette eğer bu görüntüler piyasaya 18 ay önce düşüyorsa ve bu konuda buradaki bazı kişiler sessiz kalıyorsa veya durumu haberdar etmiyorlarsa hesabın sorulacağı kişiler o zaman onlardır….

Siyasi kimliklerini hava civa için kullananlar,milleti kendisine düşman yapanlar, bugün bu seçim tablosunu yaşatanlardır.

Lakin,başkana zarar vermek isteyen zihniyet aslında bindiği dalı kesmiştir.Kaş yapayım derken göz çıkartmıştır.Küskünler adayına sahip çıkmış,partisine sahip çıkmış ve CHP seçimin kazananı olmuştur.Yani bir nevi ters tepmiştir.Düşünsenize CHP adayı hakkında olumsuz bir görüntü servis ediliyor,bu CHP’ye zarar vermez aksine kenetlenmesini sağlar.Bu stratejik hatayı yapanlar,seçimi altın tepside sunanlardır.Ha; seçimi almak elbette çok zor ama, önemli olanda zoru başarmaktır.Ak parti zoru başaramamıştır ama iyi oy almıştır.

Bir önceki yazımda ifade etmiştim. “Seçimin galibi Recep Gürkan’dır” diye.

Şimdi birçok söylenti dolaşıyor! “yok kayyum atarlar,yok bilmem ne yaparlar,yok görevden alırlar içeri atarlar.”O zaman adama sorarlar "13-15 ay önce açılan soruşturma neyin nesiydi "diye?O zaman adama sorarlar "siz bunu bize niye haber etmediniz" diye?O zaman adama sorarlar "siz niye hiç ses etmediniz"diye?O zaman adama sorarlar "bugüne kadar aklınız nerdeydi" diye....

Şimdi siz onu bunu bırakın.Oturun,düşünün biz nerede hata yaptık diye?Recep Gürkan seçimi aldı siz 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feto Darbesi Kutlamayan Vatandas 5 yıl önce

Acaba bu sozleri eden biri deyelim yuzde 60 yanlis karar verdigi bilinene Turk Yargisinca serbest birakildi bu zatin kisiligi degisecek mi? Bugun ABD Fetoyu salip Turkiyeyi isgal edip ABD eyaleti ilan edip Fetoyu vali atasa adam kadeh kaldirip icelim diyecek yine. Omer Halisdemirin sehit olmasina icen kutlayan biri bugun yine olsa yine icecektir. Sirf adaletsiz ulkede kimse dokunmuyor diye karakteri mi degisecek.