banner78
banner25

Wright'in ''MS'' hastalığı kesin değil!
Olin Edirne Kulübü, Amerikalı oyun kurucuları Christopher Wright'ın, ''MS'' hastalığına yakalandığı iddialarına karşılık, Wright'ın rahatsızlığıyla ilgili konulan kesinleşmiş bir teşhisin olmadığını bildirdi.
Kulüpten yapılan açıklamada, hafta sonundan itibaren bir çok medya organında oyuncuları Wright'ın ''MS'' hastalığına yakalandığı ve basketbolu bıraktığına dair yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Wright'ın tetkiklerinin devam ettiği ve henüz konulan bir teşhisin bulunmadığı ifade edilen açıklamada, ''Çekilen MR ve testleri inceleyen doktorlardan alınan bilgiye göre, Christopher Wright'ın rahatsızlığına kesin teşhis konulabilmesi için 2 test sonucunun daha beklenmesi gerekiyor. Testlerden biri yarın, diğeri 15 Nisan'da belli olacak ve bu testlerin sonuçlarından sonra kesin bir karar verilecek'' denildi
Açıklamada, Wright'ın sezonu kapattığı ve Cuma günü ülkesine döneceği ifade edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30