banner137
banner25

Taştimur Antalya maçını değerlendirdi!
Gökhan Taştimur, yaptığı yazılı açıklamada, yarın kendi saha ve seyircileri önünde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını hatırlattı.
Ligde bulundukları konum gereğince ve Trabzon deplasmanında alınan yenilgini ardından Antalya BŞB ile oynayacakların maçın öneminin daha da arttığını ifade eden Taştimur, şöyle devam etti:
''Çarşamba günü çok önemli bir maçımız var. Bulunduğumuz bölgeden uzaklaşabilmek için büyük bir fırsat bu maç. Evimizde karşılaşacağımız Antalya BŞB takımı da bizimle aynı durumda. Biz sahaya kendi basketbolumuzu yansıtacağız ve bu maç bizim gelecek ile ilgili, her şeyin yoluna gireceğine dair ilk hamle olacak. Şüphesiz ki buna katkı sağlayacak en önemli etken taraftarımız olacak.
Herkesin pozitif enerji yayması gerekiyor. Buna ihtiyacımız var. Yüzlerce kilometre katederek Trabzon'a gelen 60 taraftarımız oyuncularımızın sahadaki basketbol ahlakını, isteklerini ve bu azimle önümüzdeki maçlarda takımımızın neler yapacağını gördü.
Tüm maçlarımızda olduğu gibi bizim için çok önemli olan bu maçta da taraftarlarımızın Mimar Sinan Spor Salonu'nu dolduracaklarına inancımız tamdır. Antalya maçını kazanarak hem tehlikeli bölgeden uzaklaşmak hem de ilk maçı da kazanmamız dolayısıyla ikili bir averajda rakibimize üstünlük sağlamak istiyoruz.''
Halil Baldemir, Yener Yılmaz ve Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsünün yöneteceği maç öncesi Olin Edirne'nin sakat ve cezalı sporcusu bulunmuyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30