banner78
banner25

Pınar Karşıyaka : 70 - Olin Edirne: 90
Beko Basketbol Ligi'nde, Olin Edirne deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 90-70 yendi.
Karşılıklı basketlerle başlayan maçın 3. dakikası 6-6 eşitlikle geçildi. Ev sahibi ekibin İlkan ve İkonic ile etkili olduğu periyotta, konuk ekip Reha ve Polat'ın basketleriyle fark oluşmasına izin vermedi. Periyot, Pınar Karşıyaka'nın tek sayılık üstünlüğü ile 22-21 geçildi.
İkinci periyotta Chatman ve Birkan ile hücum geliştiren Pınar Karşıyaka'ya, Olin Edirne, Stimac ve Mustafa'nın sayılarıyla karşılık verdi. Maçın 30-30 eşitlikle geçilen 15. dakikasının ardından rakibi karşısında üstünlük kurmaya başlayan konuk ekip, devreyi 47-37 önde tamamladı.
Üçüncü periyota Videnov'un basketiyle başlayan Olin Edirne, etkili oyununu sürdürdü ve karşılaşmanın 25. dakikasını 61-47 önde bitirdi. Periyotun bitimine 2 dakika kala 19 sayılık (54-73) üstünlük kuran Olin Edirne, periyotu da 78-59 önde bitirdi.
Son periyota Allen'in sayısı ile başlayan ev sahibi Pınar Karşıyaka, Stanojevic ve Birkan ile farkı kapamayı denedi. Mustafa ve Stimac'ın etkili oyunu ile farkı koruyan Olin Edirne, karşılaşmadan 90-70 galip ayrıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30