banner137
banner25

Olin Edirne'ye sanayici desteği
Olin Edirne'den yapılan yazılı açıklamada, Kumuşoğlu, Bünge, Diktaş Yağ ve Sabun Sanayi, Tezcanlar Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ve Öztürk Grup'tan sonra, Yardımcı Süt Ürünleri sahiplerinden Doruk Yardımcı'nın da hafta sonu Ankara'da oynanan Türk Telekom maçında Olin Edirne'nin deplasman masraflarını üstlendiği belirtildi.
Olin Edirne'ye yapılan yardımların artarak devam etmesinden büyük mutluluk duyulduğu bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Bizim gibi küçük şehirlerde sporun her alanında başarılı olabilmek için bir bütün olarak tüm şehrin spor kulüplerine sahip çıkması gerekmektedir. Küçük şehirlerde spor ve ticaretin bir birlerine ne kadar önemli katkılar sağladığını yaşayarak görmekteyiz. Olin Edirne Basketbol Takımı'nın Basketbol 1.Ligi'nde oynaması Edirne'mizin isminin daha fazla duyulmasına neden olmakta bu da çok daha değişik kesimlerin Edirne'ye ilgisini artırmakta ve onların şehrimize gelmesine neden olabilmektedir.
Kalıcı olabilmemiz ve gerek şehrimiz gerekse Trakya'yı sporda temsil etmeye devam edebilmemiz için herkesin elinden geldiğince kulübümüze katkı vermesini defalarca dile getirmiştik. Bu çağrımıza her geçen gün bir başka iş sahibinin olumlu yanıt vermesi bizleri sevindiriyor ve gelecek için umutlandırıyor. Takımımız bu tür sahip çıkışlar ve desteklerle bulunduğu yerde kalıcı olacak ve başarılı bir şekilde yoluna devam edecektir. Kulübümüze katkı veren herkese bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30