banner78
banner25

Olin Edirne 72 - Aliağa Petkim 77
Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Olin Edirne, sahasında Aliağa Petkim'e 77-72 yenildi.
Karşılaşmaya isabetli atışlarla başlayan konuk takım, ilk 4 dakikalık bölümde 10-3'lük üstünlük yakaladı. Boyalı alanda Ratkovica ve Ümit ile üst üste sayılar bulan Aliağa Petkim, ilk periyodu 20-15 önde tamamladı.
2. periyot karşılıklı basketlerle başladı. İlerleyen dakikalarda rakibine oranla savunmada ve hücumda daha etkili oyun sergileyen Olin Edirne, 14. dakikada 23-22'lik skorla öne geçti. Wilkinson ve Stimac ile hücumdaki etkisini artıran ev sahibi takım, devreyi 35-32 üstün bitirdi.
3. periyoda iki takım da iyi başladı. Karşılıklı basketlerle geçilen periyotta, 25. dakikaya 46-42 Olin Edirne'nin üstünlüğüyle girildi. 28. dakikada salondaki elektriklerin kesilmesi sonucu maça yaklaşık 20 dakika ara verildi. Daha sonra tekrar başlayan çeyrekte Olin Edirne, Mustafa Abi'nin 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayıyla 56-53 önde tamamladı.
Final periyodu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Periyoda, Toolson ve Ümit ile bulduğu sayılarla başlayan Aliağa Petkim, 34. dakikada da skora dengeyi getirdi: 58-58.
37. dakikada fenalaşan Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur, sağlık görevlileri tarafından sahanın dışına alındı. İki takımın da kazanmak için büyük çaba sarf ettiği karşılaşmadan Aliğa Petkim 77-72 galip ayrıldı.
Maç sonrasında iki takım taraftarları arasında yaşanan gerginlik ise polis ekipleri tarafından önlendi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30