banner78
banner25

Gürkan
 Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çocukların ve gençlerin, toplumuna daha faydalı bireyler olabilmesinin yollarından birinin, onların sporla ilgilenmesinden geçtiğini belirtti.

Belediye Başkanı Gürkan, gençlerin boş vakitlerinde, bilgisayar oyunları gibi yararsız bilgilerle uğraşmak yerine, bir spor dalıyla uğraşmalarının daha doğru olacağını ifade ederek, tüm gençlerin mutlaka bir sporla uğraşması gerektiğini vurguladı.

          Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Atatürk Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencilerinden Çağdaş Alperen’in de küçük yaştan bu yana sporla ilgilenen bir öğrenci olduğunu ifade ederek, “Çağdaş, Trakya Uzakdoğu Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde tekvando yapıyor. Oldukça da başarılı bir öğrencimiz. Edirne Belediyesi olarak bizlerde kendisine destek vermek istedik. Ve bu anlamda da Çağdaş’a, spor takım kıyafetlerini hediye etmek istedik. Kendisine hem derslerinde hem de sporda başarılar diliyorum” dedi. 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30