banner137
banner25

Güreşte Belediye başarısı!

Edirne Belediyesi Güreşçileri, Çanakkale Çardak Güreşleri’nde, Edirne Belediyesi’ni ve Edirne’yi başarı ile temsil ettiler.

Çanakkale Çardak Güreşleri’nde, Edirne Belediyesi’ni temsilen güreşlere katılan belediye güreşçilerinden Asil Çelik Orta Büyük Boyda 3.’lük; deste büyük boyda Caner Koşum 2.’lik; ayak boyunda Serkan Makas 3.’lük ve Tozkoparan boyunda Abdülbaki Kara 2.lik aldılar.

Edirne Belediyesi Güreş Antrenörü Talat Çelik, “Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a bizlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerinin destekleri ile güreşçilerimiz Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde düzenlenen Güreş etkinliklerine katılmaya devam ediyor. Ve katıldığımız her güreşte önemli madalyalar, dereceler alıyoruz. Edirne Belediyesi’ni ve Edirne’mizi başarıyla temsil ediyor olmak bizleri de mutlu ediyor.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30