banner137
banner25

Finale çıkıyor!

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, kendi evinde çapraz eleme final maçına çıkıyor.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurulduğu ilk yıl Bölgesel Ligde, şampiyon olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne yükselen ve ligi 3. sırada bitiren Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, play-off yarı finallerine kaldı.

İkinci ligin en iyi 16 takımıyla mücadele edeceği yarı finallerde Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, Haliliye Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı çapraz elemedeki üçüncü maçına çıkıyor.

Haliliye Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı ile gerçekleştirdiği ilk maçı kazanan Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, ikinci maçta ise sahadan mağlup olarak ayrılmıştı.

Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, Haliliye Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı ile kendi evinde yapacağı maçı kazanması haline son 8'e yükselecek.

Maç, yarın Mimar Sinan Spor Salonu'nda saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

Edirnespor için çok önemli olan bu maça, tüm Edirnelileri destek olmaya davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor'un yakaladığı başarıyı sürdürebilmesi için taraftarların desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30