banner78
banner25

Edirnespor'a taze kan
Edirnespor 4 oyuncusu ile yollarını ayırırken, Halide Edip Adıvar Spor'dan Okan Akgün ve Bank Asya Lig kariyeri bulunan Bayrampaşa'dan Tayfun Taner'le sözleşme imzaladı…
Önümüzdeki hafta BAL'da Arnavutköy Spor'la oynayacak maçla lig takvimi başlayacak Edirnespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bartınspor'a karşı alınan 2-1'lik yenilginin ardından 4 futbolcuyla yollarını ayırdı. Edirnespor Tesisleri'nde yeni sezonun değerlendirildiği toplantıda 2 yeni transfere de imza attırılırken, Teknik Direktör Algun Erdem Bartınspor karşısındaki yenilginin sorumluluğunun kendisinde olduğunu söyledi. Erdem, yenilginin ardından kulüpte kimsenin takımdan beklentisinin eksilmediğini altını çizerek; “Kupa maçında kaybettiğimiz ivmenin elbetteki farkındayız. Bu ciddiyeti asla bırakmadan yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta Bartınspor karşısında Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçı kapsamında 2-1 yenilerek kupaya erken veda eden Edirnespor, karşılaşmanın negatif havasını geride bırakarak 27 Eylül'de Arnavutköy Spor'la başlayacak lig takvimine hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Savaş Üner ve Algun Erdem dün Edirnespor Tesisleri'nde yaptığı toplantıyla, hem geride bırakılan Bartınspor maçını hem de 20 Eylül'de başlayacak Lig takvimini değerlendirdi.

Kulüp Başkanı Üner, buradaki açıklamasında kamp döneminin ardından 4 oyuncuyla teknik heyetin raporu doğrultusunda yollarını ayırdıklarını ve ardından eksikleri tespit ederek o noktalara 2 transfer gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kamp döneminden sonra teknik heyetin raporu doğrultusunda bazı oyuncularla yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını ifade eden Üner şöyle konuştu;

“Son yaptığımız transferlerin haricinde bir santrafor ve bir de kanat oyuncusuyla görüşmelerimizi sürdürmekteyiz. Yani o iki eksiği de aldıktan sonra artık transfere son noktayı koyup liglere merhaba demek istiyoruz. Öte yandan Musa Traore ile ilgili basında ve sosyal medyada bazı söylentiler görüyorum. Bununla ilgili olarak da şunu söylemek istiyorum. Traore'nin stres kemiğinde bir kırık vardı, tedavisi halen devam ediyor ve tahminimce ligin en geç 4'üncü haftasında bizlerle beraber olacağına inanıyoruz.”

ERDEM: “TAKIMDAN BEKLENTİMİZ EKSİLMEDİ”

Teknik Direktör Algun Erdem de ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda sahadan 2-1 mağlup ayrıldığımız Bartın maçına değinerek; “Kupa maçıydı ve tek maç üzerinden oynandı. Sonuçta elendik. Ama ne benim, ne başta sayın Belediye Başkanı'nın ne kulüp Başkanı ve bütün yöneticilerin ne sportif direktörümün ne de futbolcularımın bu takımdan beklentisinden en ufak bir eksilme olmuş değil” dedi.

ERDEM: “TÜM SORUMLULUK BENİM”

Maç sonucunda ortaya çıkan durumun tüm sorumluluğunun tamamen kendisine ait olduğunun altını çizen Erdem şöyle devam etti;

“Maçla ilgili konuşmak gerekirse, maçta olan bütün hadiselerin sorumluluğu benimdir. Orada bir suç veya durum varsa bu tamamen benim hatalarımdan dolayı olmuştur. İsterdim ki net yansısın saha her şey fakat pek mümkün olmadı. Anlık refleksleri iyi veremedik. Tırnak içinde şunu söylemek istiyorum; eğer Bartın bizimle aynı lig grubunda olsaydı ve lig maçı yapsaydık bu maçın psikolojisi çok daha farklı olurdu. Çünkü lig atmosferiyle kupa atmosferi arasında çok büyük fark var.”

ERDEM: “CİDDİYETİ BIRAKMADAN DEVAM EDİYORUZ”

Kupadan alınan mağlubiyetin ardından yeni bir sayfa açıp, lige odaklandıklarını söyleyen Erdem; “Bizim işimiz lig, gidebileceğimiz yere kadar gitmek istemiştik kupada. Olmadı ve sayfayı öyle kapattık. Şimdi yenisiyle devam edeceğiz. Ayın 27'sinde Arnavutköy'le başlayan bir 24 maçlık serimiz var. Bu serinin sonunda da ben yüzde 100 eminim ki, beklentiyi de karşılayacağız, geri kalan her şeyi de arkada hoş bir seda olarak bırakacağız. Kupa maçında kaybettiğimiz ivmenin elbetteki farkındayız. Bu ciddiyeti asla bırakmadan yolumuza devam ediyoruz.”

Başkan Üner ve Teknik Direktör Erdem'in konuşmalarının ardından yeni transferler Halide Edip Adıvar Spor'dan Okan Akgün ve yaklaşık 250 maçlık Bank Asya Lig kariyeri bulunan Bayrampaşa'dan Tayfun Taner'le sözleşme imzalandı. Okan Akgün ve Tayfun Taner'le kendilerini 1 yıllığına Edirnespor'a bağlayan imzaların ardından yaptıkları açıklamada Edirnespor'da oynayacak olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Öte yandan kulüp tarafından yapılan açıklamada kulüple yolları ayrılan futbolcuların isimlerinin şu şekilde olduğu belirtildi; Süleyman Varlık, Birol Yiğit, Emrah Sansar ve Hakan Açıkalın.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30