banner137
banner25

Edirnespor transferlere başladı
 Geçtiğimiz ay Olağanüstü Kongreyle birleşmesini tamamlayan, Kırmızı-Beyaz renkleriyle, yeni yönetimiyle Lige Şampiyonluk parolasıyla başlamayı hedefleyen Edirnespor, transferlerine başladı.

Önceki gün Teknik Direktör Algun Erdem ile Edirnespor Başkanı Savaş Üner yeni sezon için sözleşme imzaladı.

İmza törenine Edirnespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Taraftar derneğinden temsilciler ve basın mensupları katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Savaş Üner, önümüzdeki sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirerek, hedeflerine ulaşmak için çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Savaş Üner ile Erdem yeni sezon için sözleşme imzaladı.

TRANSFERLER ARDI ARDINA PATLADI

Edirnespor yönetimi dün iç transfer çalışmalarını da hızlandırdı. Edirnespor iç transferde kaleci Ufuk Tahtalı ve forvet Aydın Tabak’ın ardından Turgut Yılmaz ile yeni sezonda birlikte yola devam etme kararı aldı.

Başkan Savaş Üner, “Teknik direktör olarak Algun Erdem ve Yardımcı Antrenör olarak Savaş Baştan olmak üzere iç transferlerde Kaleci Ufuk Tahtalı, 2. Yarı Takımımıza dahil olan Aydın Tabak ve Turgut Yılmaz ile sözleşmemizi imzaladık. Edirnespor’umuza transferlerimiz hayırlı olsun. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30