banner137
banner25

Edirnespor çilekli çikolata oldu!

Edirnespor Yönetimi güçlü bir Edirnespor için canla başla çalışıyor. Geçtiğimiz ay Malili forvet Boubacar Moussa Traore ile sözleşme imzalayan Edirnespor, şimdi de Yannick Alex Kore ile anlaşmaya hazırlanıyor.

Edirnespor, transfer sezonunu kapatırken son bombalarından birini daha patlatmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Dersimspor’da oynayan ve takımının şampiyon olmasında önemli rol oynayan Yannick Alex Kore ile anlaşmaya hazırlanıyor.

Edirnespor Başkanı Savaş Üner, yaptığı yazılı açıklamada, “Değerli Taraftarlarımız sizlere söz verdiğimiz güçlü Edirnespor’u kurmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Daha önce gerçekleştirdiğimiz çilek transferinin üzerine takım yönetiminin yoğun gayretleri ile çileğin üstüne çikolatayı da koymuş bulunuyoruz. Geçtiğimiz sezon Dersimspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Yannick Alex Kore ile anlaşmış bulunmaktayız” dedi.

Savaş Üner, yeni transferlerini tamamlamak için Yannick Alex Kore’nun evraklarında eksiklikler olduğunu dile getirerek, evrakların tamamlanmasının ardından resmi sözleşmenin imzalanacağını bildirdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30