banner137
banner25

Edirneli yüzücülerin başarısı!

Edirne Kültür, Sanat ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Özkan Arsu, 7. Uluslararası Aquamaster Yüzme Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar elde ettiklerini bildirdi.

Arsu, yaptığı açıklamada, 16-20 Mayıs'ta Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleşen şampiyonaya 9 sporcuyla katıldıklarını belirtti.

Şampiyonada 1 altın, 2 bronz madalya kazandıklarını, Edirne'yi başarıyla temsil ettiklerini aktaran Arsu, şunları kaydetti:

"Havuzda düzenlenen kısa kulvar yarışmalarına 59 kulüpten 408 sporcu katıldı. Kısa kulvar yarışlarında Gönül Orhon 50 metre sırtta birinci olarak altın madalya kazandı. Denizde gerçekleşen açık su yarışlarına ise 755 sporcu katıldı. Açık su yarışlarında büyük yaş grubunda Fevziye Sarı, 1500 metrede üçüncü oldu. Yine açık suda sporcumuz Ayşe Arda 1500 metrede kendi kategorisinde üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti. Şampiyonada yarışan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum."


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30