banner137
banner25

Av tüfeği ile vurdu!

Edirne'nin Karaağaç Mahallesi'nde ikamet eden K.U. çocuğuyla beraber dolaştığı sırada bir köpeğin kendilerine saldırmasına sinirlenerek saldırgan köpeğe av tüfeği ile ateş ederek öldürdü.
İddiaya göre K.U.çocuğuyla beraber mahalle arasında dolaşıyordu.Sahipli olduğu belirlenen köpek nedeni bilinmeyen bir şekilde K.U. ve yanında bulunan çocuğuna havlamaya başladı.Köpeğin havlamasına sinirlenen K.U. çocuğunu eve bıraktıktan sonra evinden aldığı av tüfeği ile köpeğin yanına gelerek 4 el ateş etti.Mahalle sakinlerinin gözü önünde yaşanan olayda ateş edilen köpek olay yerinde can verdi.Çevredekilerin tepki gösterdiği olayın büyümesi üzerine mahalleye polis ekipleri gelerek güvenliği sağladı ve K.U.'yu alarak önce hastaneye ardından karakola götürerek ifadesini aldı.Geceyi karakolda geçiren K.U. hakkında hazırlanan evraklarla gün içerisinde Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.Sosyal medyada hayvan severler tarafından geniş yankı bulan olay ve görüntülerin büyük üzüntü yarattığı öğrenildi.
 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
köpek taparlardan bıktım 3 yıl önce

benim oğluma saldırsa ben de aynısını yapardım.

Avatar
belediye 3 yıl önce

belediye belediye olsa toplardı bu köpekleri ama bi işe yaramıyorlar

Avatar
emrah hornu 3 yıl önce

çok iyi olmuş.itlerinize sahip çıkın.

Avatar
Özgür 3 yıl önce

Adam her canlının sahip olduğu savunma refleksini kullanmış.Bugün o köpeği vurmasa yarın çocuğu tek başına oradan geçerken köpeğin çocuğuna saldırabileceğini öngörmüş ve yapması gerekeni yapmış.Adam biliyor ki bu köpeğin sahibine köpeği sürekli bağlı tutmasını,sadece tasma ile gezmeye çıkarması gerektiğini,öyle yapmazsa çocuğu için oluşabilecek tehlikeden bahsetse ya terslenecek ya da hakarete uğrayacak.Aynısını ben de yaşadım geçen gün.Site içinde sahipli bir köpek var ve kafasına göre geziyor.Geçende sitedeki orman yoluna gidip koşu yapayım dedim köpek bana saldırdı ısırmaya kalktı.O ara sahibi çıktı ve köpeği çekti.Sahibine sert bir dille söyledim bu olay tekrar olursa köpeğini vuracağım bilgin olsun diye.Henüz ordan geçmedim.Geçtiğim zaman yine aynı şey olursa köpeği vurup ormana gömeceğim.Sizin itiniz benim ve ailemin canından daha önemli değil.Her canlı yaşamak için öldürmek zorundadır.Bu doğanın kanunudur.

Avatar
Edirneli 3 yıl önce

k nokta u nokta isimli şahsın açık ismi nedir?
hangi medya organında yer almaktadır?

banner30